Полезна информация !

Изработка на сайт
Галерия
Последни Новини
MIELE
07/07/2017 02:27
|
0 коментара
LG
07/07/2017 02:19
|
0 коментара
Вход

Полезна информация !

   Вашият хладилник е един от най-важните домакински електроуреди, които някога ще притежавате. Той трябва да може да функционира без проблемно, защото ще се окажете с много развалена храна ако не обърнете внимание на време. Така че ако забележите някой от тези проблеми не се колебайте а позвънете .

Важно !!!

Най-важното нещо, когато става въпрос за хладилен ремонт е, че времето е от решаващо значение. Ако забележите проблеми с хладилника или фризера направете всичко възможно да не отваряте врата твърде често. Това е особено важно ако хладилника не е толкова студен, колкото би трябвало. Избягвайте сами ремонти, тъй като те често водят допълнително увреждане.

* Хладилника не охлажда

Когато забележите че хладилника е топъл, а храната не се поддържа така хладно, първият Ви инстинкт е да проверите настройките на температурата. Ако обаче те са в обичайното си положение но хладилника не се представя както трябва, това може да бъде непосредствена причина за безпокойствие. В някой случай, проблемът може да бъде толкова прост като блокиране (забиване), докато в други може да се наложи да се замени дадена част или две.

* Хладилника трупа лед

  Съвременните хладилници имат технология да се размразяват сами. Ако забележите обаче натрупване на лед причината може да е отново на блокиране ( забиване ) или може да се наложи подмяна на нов: термостат, таймер, платка, нагревател и други. Не всички хладилници са едни и същи, което означава, че всеки от тях има свой собствен начин за размразяване.

* Фризера трупа лед 

  Ако забележите че във фризера има повече лед от обикновено това значи, че може да имате проблем с изваждането и прибирането на чекмеджетата та дори и затварянето на вратата. Този проблем някой път може да се окаже толкова прост в това да се направи едно профилактично размразяване. 

* Фризерната част работи а хладилната не или обратното

   В зависимост от самия тип на охлаждане на даден уред, причините могат да бъдат многобройни. Някой от най-честите виновници са:
- не работещ вентилатор на изпарителя
-циркулацията на въздух е блокирана с лед
- не работещ термостат
- не работещ сензор и други

* Теч на вода 

  Една от честите причини е запушване на отходния канал, вследствие на което се появява вода в хладилната част и най-вече при кутиите на плодовете и зеленчуците. Ако не се вземат навременни мерки с този така на пръв поглед дребен проблем след това той стават доста по-сериозен.

Изгодни оферти за дрехи

гр. София

service_nikolov@abv.bg

GSM: 0887 38 72 12

© 2017 - 2020 Всички права запазени